0

Remus – la propriu şi la figurat

Dezvoltare – in jurul acestui cuvant se intampla foarte multe in viata mea. Consider ca am anumite abilitati care ma fac sa ma regasesc cel mai bine intr-un astfel de mediu. Am plecat de la ce simt cand realizez diferite lucruri. Uneori imi dau seama ca nu ma dezvolt in ritmul in care mi-as dori sau ca la activitatile in care ma implic nu se mai dezvolta. In astfel de momente simt ca ma plafonez si fug de acest sentiment prin a-mi cauta noi provocari.

Iubesc sa vad oameni in jurul meu care se dezvolta, alaturi de persoane si eu ma dezvolt cel mai bine, iar impreuna cu ele imi place sa dezvolt proiecte, idei si chiar si business-uri.

eu si oameni

Ca tot vorbim de dezvoltare, sa dezvoltam putin cele spuse mai sus in lucruri concrete despre mine.

Atat eu, cat si anumite teste psihometrice si unelte pe care le-am utilizat, mi-au confirmat  cum reactionez in situatiile in care eu ma regasesc adesea. Sunt o persoana foarte entuziasta, comunicativa si careia ii plac oamenii foarte mult.

Trebuie sa recunosc faptul ca inca ma confrunt cu urmatoarea balanta: depun mai multa energie in mentinerea relatiilor decat in mentinerea task-urilor. Este o balanta pe care trebuie sa o tin echilibrata, insa imi place sa am o varietate de relatii si cand zic varietate, ma refer la relatii din cercuri sociale cat mai diferite. De la fiecare om ai de invatat cate ceva.

Imi plac aventurile, provocarile, riscul si chiar daca o sa para mai ciudat, imi place haosul. Cand spun asta despre haos, ma refer ca imi place sa traiesc acele clipe intense si sa supravietuiesc in ele, sa le duc la un bun sfarsit cu succes. Nu folosesc acest termen la extremul lui ci doar pentru a evidentia ca nu imi plac lucrurile de rutina, monotone si lipsite de o actiune care sa duca la un rezultat clar la finalul acelei zile sau perioade.

eu si aventurile

Am o pasiune personala pentru masinile Ferrari, colectionez machete, carti, haine personalizate, si tot felul de alte obiecte si suveniruri. Am vizitat fabrica, muzeul, am condus un Ferrari 458 italia si a fost senzational.

 

eu si ferrari

 

De la viata si de la mine imi doresc sa ajung un antreprenor de succes, sa am o familie sanatoasa si numeroasa iar pana la 35 de ani sa imi pot permite un Ferrari.

La capitolul sport, este adevarat ca ar trebui sa gasesc mai mult timp pentru el, dar printre cele preferate se regaseste fotbalul si sportul, Sunt un mare fan Steaua Bucuresti, Real Madrid, si Simona Halep alaturi de care ma bucur ca sunt contemportan.

eu si sportul

Cam atat despre mine momentan, o sa va povestesc mai multe de indata ce ma voi acomoda mai bine cu acest nou stil de exprimare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.