0

Parerile prietenilor care m-au însoțit la TEDx Cluj

Vă mărturisesc că la TEDx Cluj nu am fost singur, am organizat o mini-excursie cu ceva prieteni și colegi. Aproximativ 3 mașini pentru 2 zile de weekend pline de amintiri frumoase. Pe lângă main event-ul weekend-ului (TEDx Cluj), am vizitat Clujul iar la întoarcere am oprit pe la Salina Turda și Alba Iulia.

Pentru a merge până la capăt cu promovarea acestor evenimente TEDx, am rugat o parte din gașca cu care am mers să spună câteva cuvinte pe care le puteți regăsi mai jos. Sper că acestea să întărească părerea mea cu privire la TEDx relatată în celelalte articole pe care le puteți găsi aici și aici.

TEDx Cluj Testimonials

Diaconu Livius – student

TEDx Cluj = pasiune, libertate, motivare
Pasiunea a reiesit din patosul fiecarui discurs al unui “mentor”,
Libertatea reiese din rezultatele pe care le-au obtinut,
Iar motivarea se datoreaza reusitelor si succesului pe care l-au avut si il au in continuare

Gherase Laurentiu – Legal Assistant – SVS & Partners

Fiind la prima experiență de acest gen, pot spune cu adevărat că am ramăs plăcut impresionat. Locația, vorbitorii, participanții la eveniment, condițiile oferite, toate acestea puse laolaltă au creat o atmosferă propice pentru un eveniment inovativ, care ne-a insuflat un concept veritabil: să invațăm, să uităm ce am învațat și sa reînvățăm totul din nou – doar în acest fel putem să ne dezvoltam personalitatea. Așa cum bine spunea unul dintre invitații de pe scenă, ne dăm mai ușor seama de paiul din ochiul altora, decât de bârna din ochiul nostru.

Sunt bucuros deoarece m-am întors de la TEDx cu multe lecții de viață și cu un bagaj de cunoștințe nou dobândite, care cu siguranță îmi vor fi de folos pe viitor.

Anemona Irina Ioitescu – Trainer si antreprenor

Mi-am dorit sa fiu in sala de cand am vazut primul video TED. A fost asa cum mi-am imaginat,multa energie si dorinta de a schimba ceva. E minunat sa fii alaturi de atatia oameni interesati sa se dezvolte pe ei si sa ii dezvolte pe ceilalti. Urmatorul pas este sa fiu eu pe scena. In cativa ani, de ce nu?

Bodea Alexandra Alina – Self-employed

Fiecare speaker mi-a insuflat o farama de incredere in poporul din care facem parte si oriunde ne-am afla, sa facem cinste Romaniei, sa reprezentam Romania cu demnitate.

Mateescu Rares – arhitect stagiar

Experienta TEDx a avut un caracter motivational imens, precum scanteia care aprinde focul.

Stefana Andrei – Student

Pentru mine a fost experienta dupa care am realizat ca ideile, calitatile personale, munca, perseverenta, dorinta de progres, regasite in obiective finalizate cu succes, reprezinta amprenta unui om valoros, iar lumea are mai mult ca oricand nevoie de acesti oameni.

Eduard Lissi

Adesea tinerii și în special studenții sunt felicitați pentru proactivitatea lor, când apar pe la diversele traininguri sau workshop-uri. Un simplu gest care în mod normal ar indica faptul că vor avea un viitor strălucit. Totuși oare acest fapt indică cu adevărat că suntem agenți ai schimbării?

Mergând la TEDx Cluj, alături de sute de participanți și de speakeri precum Cosmin Alexandru și nu numai, ne readucem aminte că în societatea zilelor noastre valorile nu mai sunt prezente în educație pe cât ne-am dori. Domni precum Raed Arafat sau doamne precum Prințesa Marina Sturdza, ne arată cum printr-o prezență nu este suficient să obții ceva.

O combinație de valori puternic înrădăcinate în caracter, duc cu adevărat la succes, la împlinire și la impact. De la tineri precum Alexandru Budișteanu până la coloși precum Nicolae Maniu, vedem prin munca lor reprezentate principiile prin care aceștia și-au fundamentat cariera sau arta. TEDx Cluj, a fost o combinație strălucită a unor astfel de reprezentări, a unor oameni simpli, a căror viața se schimbă prin decizia de a trăi după valorile care cred că îi vor conduce la a deveni adevărați lideri în societate.

Raul Mazilu – Corporatist

TED își propune să răspândească idei geniale, să inspire oameni, să schimbe atitudini.

TEDxCluj este un prim exemplu în acest sens, reuşind să îşi înveţe participanţii cum să trăiască o viaţă plină de sens şi cum să se reinventeze ca fiinţe ce aduc plusvaloare într-un mecanism global.

Leave a Reply

Your email address will not be published.