0

De ce blog? De ce eu? De ce despre mine?

De ce blog ?

Majoritatea persoanelor care ma cunosc, spun despre mine ca sunt o persoana cu entuziasm si foarte comunicativa. Trebuie sa recunosc ca uneori sunt prea comunicativ, exprimandu-ma in multe directii si despre multe subiecte. Comunicand cu diverse persoane apropriate de stilul meu, care au inceput sa faca blogging, mi-am dat seama ca aceasta poate fi o metoda ca eu sa imi structurez comunicarea, o provocare ca eu sa comunic eficient si coerent gandurile, ideile, emotiile. De altfel, reprezinta si o oportunitate sa impartasesc ce vad, ce simt ce gandesc unui numar mult mai mare de persoane decat as fi putut sa o fac face2face.

Cover Remus Blogging

De ce eu ?

Adesea citeam blog-urile persoanelor pe care le apreciam si simteam ca in acest fel pot sa ii cunosc mai bine, pot sa imi dau seama ce simt si ce gandesc ei. Lipsit de modestie, mi-as fi dorit in multe momente din viata mea sa mi se intample la fel si mie. Mi-as fi dorit sa poata intelege oamenii mai bine ceea ce simt, ceea ce cred si de ce fac ceea ce fac. In aceasta lume agitata, cand totul este pe fuga, comunicam ce putem, cand putem (sau apucam), motiv pentru care m-am gandit ca in acest fel, Remus va ramane aici, prin cuvintele lui, la orice ora si accesibil de oriunde.

De ce despre mine ?

Nu sunt vreo persoana publica si nici vreo vedeta asa cum cred unii, insa e foarte adevarat ca imi plac oamenii, imi place sa exprim ceea ce cred in fata oamenilor, iar acest lucru ma face sa ies in evidenta adesea. Cred ca acest blog va rezolva ambele situatii, pot ramane la fel de expresiv si implicat printre oameni, insa de aceasta data din spatele laptop-ului si nu neaparat in fata unei audiente.

Ramanem aproape !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.