0

Cele 12 din 2014

La final de an, toată lumea se ocupă de propria recapitulare. Am dorit să fiu mai concis și am redactat 12 lucruri minunate care mi s-au întâmplat în anul care tocmai stă să se încheie, 2014.

A fost un an în care am evoluat foarte mult, în special pe partea lucratului cu oameni, cu voluntari, în diferite echipe, mai mici și mai mari. Am cunoscut profesioniști din multe domenii de activitate cu care am putut împărtăși păreri interesante. Vă las să descoperiți mai jos cele 12, alese după data de 12 în care sunt născut și am și lansat acest blog.

cele 12_2

 

 1. Mi-am lansat blogul personal, chiar de ziua mea.
 2. Mi-am decis domeniul în care doresc să devin antreprenor – Tehnologie (puteți afla aici cum am ajuns la această decizie).
 3. Am schimbat locul și domeniul de muncă. La nici o lună după ce am luat decizia domeniului în care doresc să mă specializez, am luat parte ca Business Developer în compania Ascendro Technologies.
 4. Am realizat primul produs Tech. În cadrul companiei și sprijinit de studenți de la FEAA și Politehnică am realizat FEAA App, pe care o puteti vedea aici.
 5. Mi-am schimbat programul de masterat. Chiar dacă am pierdut un an de master și chiar dacă plătesc 3500 ron pe an. Merită atunci când faci ceea ce îți place.
 6. Am condus pentru prima data în viață un Ferrari. Un superb 458 Italia roșu. Vezi video aici.
 7. Am fost selectat în România TOP 300 Talents, program al celor de la HIPO.
 8. Am văzut un TEDx Live, cu ochii mei, la Cluj => TEDx Cluj
 9. Am investit mulțumitor în mine și cunoștințele mele ( lucrat cu oamenii, în mare parte voluntarial, în peste 17 proiecte educaționale, am asistat la evenimente importante precum HowtoWeb, GPeC, U2B Koln, Bookfest, HackTM, Startup Weekend Timișoara, Business Days, am investit în informație de calitate, abonament la Harvard Business Review și multe alte reviste de specialitate.)
 10. Am avut plăcerea să cunosc și să discut cu persoane remarcabile pe care le admir: Mariana Gheorge – CEO OMV-Petrom, Sorin Pislaru – Redactor Șef Ziarul Financiar, Traian Brumă – fondator CROS, Radu Georgescu – antreprenor, Felix Pătrășcanu – antreprenor la FANCurier, Oana Păun – co-founder Impact HUB, Cătălin Găletușe – BCR, Mihai Drăgoi, Ovidiu Sandor, Ray Breden – Președinte British Romanian Chamber of Commerce, Amalia Sterescu- VP Oracle și mulți alții.
 11. Am rămas fără permis de 2 ori în același an, pentru aceeași metodă nedreaptă, împinsă la limita legii de catre dragii polițiști. Motivul adevărat, evident că este nerecunoscut de ei: sunt oltean, cu mașină de Gorj, geamuri fumurii etc.
 12. Pentru mine a fost anul creativ, an în care m-am dedicat în totalitate Creative Minds HUB. Alături de oameni minunați am realizat lucruri remarcabile pentru universitate, dar în special pentru studenți, în egală măsură pentru companiile din mediul autohton care își doresc contact cu aceștia. Mai multe puteți găsi în raportul de an creativ, postat aici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.